Novi Sad
18.02.2014.
18:05
Nagrada za moderan umetnički senzibilitet u 2013. godini pripala je književniku i umetniku iz Novog Sada Slobodanu Tišmi, saopšteno je danas iz Fonda "Todor Manojlović" iz Zrenjanina.
  • besan ker

    19.02.2014 12:18
    Čestitke našem komšiji, još pamtim kako nas je obradovao svojim prisustvom na jednom gostovanju Vojvodine u Subotici, baš u vreme kad je dobio NINovu nagradu. Novosađanin 101%, da mu je još puno ovakvih priznanja.
  • 19.02.2014 11:19
    konacno jedan, u svakom pogledu, normalan ziri
    Cestitam,zasluzio je,istinita je svaka rec obrazlozenja za dodelu nagrade bas njemu.
    Svaka cast i cestitke i clanovima zirija!
  • marko

    18.02.2014 23:33
    marko
    Neobicno se radujem uspehu mog komsije sa Limana.
    Zasluzio je svojim cestitim zivotom i kvalitetnim radom u muzici,knjizevnosti...
    Zelim ti jos mnogo dobrih knjizevnih dela i...sve one sitnice koje zivot znace.
    ps. Otselio sam se daleko,ali sam poneo i "Bernardija"- sa posvetom :)
  • Sima Strahota

    18.02.2014 19:17
    Legenda, dobar covek, zasluzena nagrada
    Pamtim Tileta od sedamdesetih godina. Uvek spontan, opusten, normalan. Ziveli smo nedaleko jedan od drugog na Limanu i cesto sam ga vidjao na putu za Strand.
    Zivim na drugom kontinentu i nisam neki nostalgicar. Bernardijeva Soba me je dirnula, secam se tog parkinga i cele atmosfere. I onda sam ga prosle godine sreo na nekom salteru. Porazgovarali smo kratko, ulepsao mi je inace odvratan dan namenjen vadjenju glupih uverenja i potvrda. Tile je i dalje isti, legenda naseg grada, pravi novosadjanin, kulturan i fin. Nadam se da cu ga opet sresti, bilo bi bolje na nekom normalnom mestu, ne u mrskoj salter sali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna